MAJSBRØD:
150 g majsmel (jeg brugte groft majsmel)
140 g hvedemel (her brugte jeg glutenfrit mel)
2 tsk bagepulver UDEN gluten
1/2 tsk natron, 1/2 tsk salt, 4 tsk sukker, 1 tsk fiber-husk (gul pakke)
Brød kan bages uden fiberhusk men glutenfrit brød smuldrer ikke så let hvis dette tilsættes.
…………………………..
2 æg
2 spsk olie
1,5 dl kærnemælk
1,5 dl letmælk
…………………………….
Varm ovnen op til 220 grader – (bruger du som jeg en mini-ovn 210 grader). Jeg bruger en mini-ovn , til alt der blot skal varmes, men også til kylling osv. til hverdag, den er stor nok til vores behov og mere økonomisk i strøm. Den store i komfuret bruger jeg når jeg fylder ovnen feks. til steg eller bagning af store portioner – et “fladt” brød som dette går fint i den lille ovn.
De tørre øverste ting blandes godt – De nederste våde ting piskes sammen for sig og blandes i de tørre ting – det hele hældes i en form og bages i ca 25 minutter til det er LIGE PRÆCIS fast ved tryk på midten (ikke for længe)
——————————————————–
Først er der et billede af den glutenfrie melblanding jeg købte – jeg købte denne fordi den også kunne bruges som hvedemel til jævning af sovs osv.
Så er der et billede af vores Chili-con-carne, her er brødet med til højre i billedet