chili con carne


1 pose/bøtte kødsovs – her bliver det en vegetarudgave med tomatgryde i stedet for Kødsovs
1 ds røde bønner i chilisovs
ris, pasta, creme fraishe og chips efter ønske – her laves en squash-pasta fordi jeg har nok af squash.

I dag er det nemt det skal det også være en gang imellem 🙂

Mandag lagde du 2 portioner tomatsovs i fryseren (eller fra en anden gang)
det udnytter du i dag, så tag en pose optøet kødsovs der skal indeholde grøntsager (ellers bliver den ikke rigtig) – du tilsætter 1 dåse røde bønner i chilisovs (kidney beans) –
Varmer det godt igennem og smager til med ekstra chilisovs og evt chiliflager.

Hertil serveres:
Revet gulerod

PLUS efter ønske
Creme fraishe (godt hvis den er lidt stærk)
Ris eller spaghetti (MEGET gerne fuldkornsudgaven)
Du kan også ofre en pose majschips