Fiskeboller i karrysovs ris og råkost


I dag har jeg haft travlt, skulle være på sygehus til undersøgelser  fra morgenstunden til kl 13,
OG indrømmet så er jeg træææææt og ikke i stand til særlig meget før i morgen.
Men vi har planlagt os ud af det så vi skal have :
Fiskeboller i karry (færdigret) løse ris og råkost.

Det kan lade sig gøre at få dåsemad der efter min mening er beregnet til menneske-mad 🙂
Dem vi har fået er et DISNEY- produkt fra  Bornholm – har været på tilbud i coop for 10 kroner pr dåse (vi brugte 2)
Indrømmet bedre end forventet – karryen var mild men vi tilsatte lidt ekstra (alle skal jo kunne spise det) – bollerne var gode, smagte af fiskefars, men ikke stærkt som nogle gør.
Der var heller ikke den “grimme” lugt der kan komme når man åbner fiskekonserves.

Vi startede med at sætte vand over til risene og skrælle gulerødder –
Mens risene kogte blev gulerødderne revet og dryppet med citron –
Vi varmede vi “boller i karry” i en kasserolle.

Færdig god og rimelig sund mad på under 20 minutter –
og det var nemt at gå til 😉

IMG_3044