Flæskesteg-sandwich


Flæskesteg-sandwich er noget der sælges rigtig mange af som fastfood –
Vores slår dem i kvalitet og smag og de er i høj kurs hos de unge der kommer her i huset.

I dag er det nemt, der er planlagt sandwich med resten af flæskestegen fra i søndags –
Jeg skærer stegen  tyndt på pålægsmaskinen (rester skæres i tern til biksemad), det smager bedst med  flere tynde skiver kød i sandwich (synes vi) 🙂
Hvis kødet pakkes tæt i bagepapir kan det lunes hurtigt i mikroovnen – men VI kan godt lide dem med varme boller + kold steg.

Det er nemt og der  anvendes et stykke steg fra søndag – kunne også være fra fryseren.
Da jeg har RØDKÅL og SYLTEDE AGURKER i køleskabet skal jeg kun røre en sennepsdressing, skære stegen tyndt og lune bollerne (man kan da også varme stegen), så er der klar til de rigtige sandwich.
De rigtige sandwich her hos os, er uden ketchup osv. –
Her gælder det gode råvarer og enkle smage er det bedste –
Hvis man holder det enkelt vil meget kunne bruges, skinke, frikadelle, oksesteg (m.pickles ?), eller et krydret farsbrød.  😉

Dressingen jeg bruger er en Mayo rørt med en grov honningsennep – det skal smage krydret uden at overdøve resten, jeg smører begge dele af bollen med et tyndt lag,
lidt iceberg-salat, rigeligt tynde skiver steg, rødkål, syltede agurker og låg på –

Serveres med salat m avokado og tomat

30232325_1604231566339603_80476694_o