FORLOREN HARE:
500 g oksefars, 2 dl rasp, 1,5 dl mælk, 1 æg, salt og peber (der skal en del salt og peber i) – jeg tilsætter 1 tsk stødt ingefær, det smager godt i fars.
Alt æltes sammen til et fast brød og der lægges bacon på –
hæld 1,5 dl vand ved og – i ovnen ved 200 grader i 50 minutter.
Skæres i skiver og anrettes med kogte kartofler og halve æbler med gele + brun sovs lavet af skyen i fadet.
Æbler med gele:
2 æbler skrælles , (hvis man bruger nedfaldsæbler skal der være mindst 2 halve æbler pr person)
De skæres i halve og kernehuset fjernes, lægges med den buede side opad på en tallerken
drysses med en spsk sukker og en spsk vand, sættes i mikroovnen ved fuld effekt i 1 minut, herefter vendes de og får 15 – 60 sek. alt efter hvilken ovn man bruger, (min skal have 20 sek), så er de møre skal køle af og fyldes med 1 tsk ribsgele i “hullet”
Fra man starter med at skrælle til de er færdige går ca 5 min og det er et tilbehør som specielt børn holder af (HER er vi alle børn 🙂 ), og vi har stadigt en kurv æbler stående fra naboens have så hvorfor ikke bruge dem til noget godt tilbehør