Franskbrød (som bagerens)


Jeg er blevet helt vild med at hæve brødet med damp og bage det med dampen i ovnen som dette brød:

Jeg bagte 2 brød og de hævede 30 minutter så var de hævet helt op –
Derefter blev de i ovnen og jeg skruede op  –
Jeg gav mine brød et par minutter ekstra og så var de fine –
lyse på siderne og knasende sprøde på skorpen –
Og jeg ved ikke hvad der sker her –
1 brød kom i en pose det andet er næsten væk –
Vores (lidt)kræsne søn sagde “DEM må du lave flere af” –
Det er en “Hornbek opskrift” og han bruger bageenzym osv fra grillbutikken –
Jeg vil da foreslå at man googler det, så er der andre der også forhandler det på nettet, og priserne er ikke ens hos dem alle.
DISSE ting kan undværes, mit er med enzym og det blev altså svampeblødt 😀
I stedet for en opskrift er der et Link til siden han har –
Han har flere opskrifter jeg skal have prøvet

https://www.hornbek.net/2020/04/franskbrd.html