Frikadeller, pastasalat og ovnkartofler


Frikadeller
1 kg kalv og flæsk lægges i en skål. Fjern 1/5 af farsen (hele midten), fyld så hullet i midten op med en blanding af hvedemel og havregryn og læg den resterende fars op i skålen igen. Herefter tilsættes 3 løg (finthakket), 2 æg, salt og peber og 1 tsk paprika. Rør farsen godt sammen mens der tilsættes  2 – 3 dl vand, rør farsen godt og steg så dellerne i halvt smør og halvt rapsolie. Skru ned for varmen så de ikke bliver for mørke.

Kartofler  med eller uden skræl (smagssag) skæres i stykker og lægges i en plast-pose –
Der tilsættes et par spsk olie med smag+lidt salt og peber –
De sættes i en ovn ved 200 grader til de er møre (40-60 minutter) –
Så det passer med kyllingen ? , jeg lægger bagepapir i ovnens bradepande,
Sætter fadet med kylling i midten og lægger kartoflerne udenom –19024825_1313476472081782_487290299_o
Så skal der bare vendes rundt i kartoflerne et par gange undervejs.

Pastasalaten var kogt pasta, tomat, agurk og gul peber