Svinekam med kartofler, “stegte” gulerødder og rabarberkompot


Jeg har en nabo der har MANGE rabarber, aftalen er jeg må trække når jeg kan bruge nogen (rigtig fin aftale 😀 )
Rabarberkompot:
Jeg trak nogle for et par dage siden, skar dem i små skiver og lagde dem i et fad –
Dryssede sukker på hvor meget ? (afhænger af smag og syrligheden) –
Satte fadet i ovnen i 1/2 time, smagte til og rørte rundt = FÆRDIG

FLÆSKESTEG:
1 stykke kamsteg fra vores skovgris sættes i ovnen ved 200 grader,  i ca 2 timer så er der sprød svag og stegen er mør (måske skal stegen kun have 1 time 3kvarter, men min var høj)

STEGTE GULERØDDER:
Dette er en god variation af kogte gulerødder, de bevarer fastheden og sødmen.
Gulerødder skrælles og skæres i” blokke” og koges næsten møre –
dryppes af for vand –
De steges nu på panden til de får lidt stegeskorpe , rystes til sidst med frisk timian (har det i haven) og serveres til stegen.

Det hele serveres med kogte kartofler og en sovs lavet af sky fra stegen.

19024381_1652918638051630_1556033630_o