Frikadeller


En god måde at spare penge på er at lægge sine egne “slagterfrikadeller” i fryseren. Vore slagter tager 35 kr for 3 stk, jeg lavede 27 for max 50 kr – det giver en pæn besparelse – 🙂

Her laver du 1/2 portion (af 500g kød)

1 kg (500g) kalv og flæsk lægges i en skål. Fjern 1/5 af farsen (hele midten), fyld så hullet i midten op med en blanding af hvedemel og havregryn og læg den resterende fars op i skålen igen. Herefter tilsættes 3 (1 stort)løg (finthakket), 2 (1 stort) æg, salt og peber og 1 tsk paprika. Rør farsen godt sammen mens der tilsættes 2 – 3 dl (ca 1,5 dl) vand, rør farsen godt og steg så dellerne i halvt smør og halvt rapsolie. Skru ned for varmen så de ikke bliver for mørke.

Serveres med rugbrød og en pastasalat af pasta fra i går blandet med agurk, ærter, lidt finthakket løg, 2 store revet gulerod.

IMG_2199