Fuldkornspasta/nudler m røget laks


PASTARET m. RØGET LAKS:
Det grønne skæres med en kartoffelskræller af en squash og det halve strimles og lægges i vand (det krøller som gavebånd hvis de er tyndt strimlet + bruges til pynt) –
Den anden halvdel + 1/4 af squashen hakkes fint, ligeledes hakkes 1 lille løg og 1 rød peber.
(resten af squash  har jeg revet og lagt i fryseren- kan bruges til squashfrikadeller eller som fyld i kødsovs, det jævner og ingen kan se det) –
2 fed hvidløg pilles og hakkes fint –
1/4 l fløde måles af (madlavningsfløde er fin) –
1/4 DL citron måles af (måske mindre) –
300 g pasta (her fuldkorns-nudler) koges mør men ikke blød, og vandet hældes fra (TAG 1 DL FRA)
150 g røget laks strimles og gemmes til sidst (lakserester pilles i småstykker)

1 spsk olie varmes og hvidløget svitses lidt, hvis der er olie på panden hældes det fra og NU tilsættes resten  af grøntsagerne (her en stor dyb tallerken squash, løg, peberfrugt og grønt fra squash )–
Pasta-vandet tilsættes sammen med citronsaft (kun 1/3 først) –
Fløden tilsættes og det koger op –
Pastaen tilsættes og varmes igennem og smages til –
Anrettes med de resterende grønne strimler + strimlet laks

27266063_1527015064061254_1552691510_o