Jeg har købt store chunky kartofler i en ligtudgave (mindre olie) i LIDL
De skulle i ovnen i ca 35 minutter så de fik den ene halvdel af ovnen –
Kyllingen fik den anden halvdel efter at være krydret med et blandingskrydderi m paprika –
Så jeg startede med en 200 grader varm ovn –
Satte kyllingen ind og efter ca1/2 time kom kartoflerne ind –
Da kyllingen var mør fik kartoflerne 10 min. v 220 grader.
Spidskålssalat:
Tyndt skåret spidskål, groft revet gulerod blandes tilsættes skåret agurk og grønne ærter fra frost.
Dressingen var græsk yoghurt rørt m blandingskrydderi (som på kyllingen) + sød chilisovs
Der var et par frikadeller til manden fra i går da han ikke bryder sig om kylling m ben i.
Her serveres sukkerfri saft og vand til maden – selvfølgelig tager vi af og til en øl (gerne tjekkisk) eller et glas vin men ikke til hverdag 😀