Vi koger 2 slags pasta i dag, da den ene af os ikke spiser fyldt pasta 😀
Hertil frosne ærter der blot trækker i rigeligt kogende vand under låg –
Her hos os giver vi dem ikke et opkog i 2 minutter –
vi varmer dem bare, så er de som nypillede ærter.
Så kommer verdens nemmeste tomatsovs _
Lidt olie på panden 1 spsk –
Heri et hakket løg og 250 g friske tomater fra fryseren –
Jeg lægger tomater i fryseren når der er mange i vores lille drivhus om sommeren –
Det kan godt være nogle små som disse eller måske store der er skåret lidt fra og delte –
Jeg har stadigt 3 poser i fryseren –
Har man ikke det bruges en dåse hakkede tomater.
1 spsk tomatkoncentrat fra dåse eller tube –
2 tsk krydderiblanding (køber mormor-krydderi i TIGER)
1/2 tsk hvidløgspeber
1 tsk boullion-pulver + 1-2 dl vand
Det hele koger godt sammen –
Vi kan godt lide at der er lidt grov struktur i sovsen –
Ønskes en jævn sovs blendes den
Ved servering kommes sprød bacon ovenpå sovsen.
Først et billede af VERDENS NEMMESTE TOMATSOVS lige da den kom i panden
Dernæst et billede af retten med den færdige sovs, her er så kommet bacon på.