Kyllingefrikadeller m pastasalat


I dag vidste INGEN hvornår og hvor mange der var hjemme til spisetid –
(det sker en gang imellem her, vel som i de fleste familier)
Så for ikke at ty til fryse-pizza, stegte jeg frikadeller i formiddags ,
så var det bare at varme dem der var brug for  🙂

KYLLINGE-FRIKADELLER:
Kyllingefars er en meget mager fars der tåler en del krydderier + en hel del HAVREGRYN.
450 g hakket kyllingekød
2 store æg
2 dl Havregryn (det er ret mange)
1 lille hakket løg
1/2 tsk hvidløgspeber (vi bruger det dobbelte)
1 tsk salt
lidt knust chili eller hakket frisk chili men pas på!!!!!
1- 1,5 dl vand
Det hele røres til en fars der skal virke lidt tynd (havregryn suger væske når den hviler –
Farsen hviler mindst 1 time i køleskabet –
Steges i lidt fedtstof på panden ved svag varme.

PASTA-SALAT:
Nogle fuldkornspenne
Lidt store basilikumblade revet i mindre stykker
Ca 10 cm revet agurk
2 tomater skåret i mindre stykker
Det hele blandes i en skål og får et drys salt og peber
Dryppes med en dressing på toppen

Serveres med en rest “kartofler fra frost” der kom i ovnen i 35 minutter ved 200 grader + pastapenne (en rest fra i går)

IMG_3140