Grøntsagsgryde m krebinetter vendt i havregryn.


Jeg tager rodfrugter (dem der er i skuffen) i dag var det 3 gulerødder, 1 pastinak, 2 løg,  3/4 L fintskåret kål, 1 lille stykke blomkål,  5 buketter af broccoli  og 1/2 dl syltede paprikastrimler.  –  ALT skærers i tern/klodser – Denne blanding var det der var til overs i vores køleskab – Blandingen kunne være meget anderledes, men VIGTIGST er de tunge grove grøntsager (rodfrugter, kål og løg).
Starter med løg og rodfrugter svitser dem noget og tilsætter så de øvrige grøntsager efterhånden + 1 dåse hakket tomat + krydderi (vi bruger friske krydderurter, da de er i haven) – lader det stå og stege godt sammen – smag til og voila Berits grøntsagsgryde
(heri kan skjules maaange grøntsager 😀 )

Krebinetterne  blev vendt i Havregryn frem for æg og rasp, da der bliver sparet kulhydrater her i øjeblikket (Panering med æg og rasp smager godt, men det gør de her også 😀 )