Grøntsagsgryde med risnudler og nybagt brød


Grøntsagsgryde med nybagt brød, men da sønnen træner og har travlt i øjeblikket serveres risnudler til (han har brug for den ekstra energi)

Grøntsagsgryde:
De grøntsager man vil bruge – her spidskål(fintsnittet), gulerødder i tern, hakket løg, snittet porre, gul og grøn squash i tern(uden kerner) og 2 spsk hestebønner (bælgede).
Hestebønner/andre tørrede kogte bønner  er små proteinbomber, der smager godt i grøntsagsretter eller salater.
Her kan tilsættes 5 hakkede tomater + lidt chili – Men ikke i dag
Jeg bruger tørret kød-erstatning i dag, da det skal være en vegetarudgave, men et kyllingebryst i tern er også udemærket.
“kødet” overhældes med kogende vand og står og trækker – hvis der er for meget vand kan det bruges som boullion i retten i stedet for vand.

Først svitses kødet, men retten smager godt uden (specielt til Pasta)
Grøntsagerne  tilsættes og svitses på panden, der tilsættes væske og krydderier og det snurrer til gulerødderne er møre

Serveres med brød og risnudler.