Grøntsagssuppe m kødboller og brød


Kødbollerne blev kogt af en pakke færdigrørt kyllinge-fars  (fandt den bagerst på en hylde)-

Brødet var 1/3 af et hvedebrød fra bageren, da sønnen liiige synes vi skulle have 1 x toogoodtogo fra bageren (havde vist lyst til wienerbrødet der plejer at være øverst 😀 )
Hos vores guldbager er der SOM REGEL  1 helt rugbrød, 1 hvede/grovbrød, 5-6 boller/morgenbrød,  1 kage/5 wienerbrød ofte er der lidt ekstra i – i dag var der en pose af bagerens hjemmelavede småkager i (vi har også prøvet at der var 3 flødekager med eller et par pølsehorn) –
ALT FOR 29 KR – det er bestemt pengene værd, og da man ikke selv kan vælge bliver der lidt variation.
Jeg skærer brødene i skiver og fryser dem ned – Vi henter 5-6 gange om måneden
TIP TIL VARMNING AF MORGENBRØD:
Læg rundstykkerne på et stort stykke bagepapir og pak dem tæt ind og bøj enderne ind (som på en julegave) læg pakken ind i en KOLD ovn og stil den på 175 grader når termostaten slår fra er brødet færdigt (det har ikke fået for meget – men er sprødt og  varmt) – denne metode virker også på feks hvedebrød, her pakkes skiverne i en tæt stak.

Suppe:
grøntsager,   hvad der er i grøntskuffen skrælles og skæres i små tern –
Her 1/5 spidskål, 3 gulerødder, 1 skive selleri og 1/2 bundt forårsløg svitses lidt i en gryde og tilsættes 2 små spsk  boullionpulver + 1 l vand koges nu ved svag varme og tilsættes kødbollerne
serveres med brødet