Madplan for uge 2


I denne uge vil jeg bruge noget fra fryseren –
Jeg ved ikke helt hvordan det sker, men jeg arbejder på at tømme den OG der bliver mindre så vupti er der næsten fyldt igen – jeg har virkeligt tænkt over det og jeg TROR det skyldes at når jeg handler ved jeg ikke altid hvor mange vi er feks midt eller sidst på ugen – så køber jeg  feks 2 pk fars, så JEG bør blive bedre til at lede lidt i fryseren (indrømmer hæfter og lister over hvad der er i fryseren får JEG aldrig udfyldt)

Mandag:…………..Kogt skinke med bearnaise og spidskålssalat

Tirsdag:……………Stegt torskerogn m citron, ris og grønt

Onsdag:……………Skovhugger-bøffer m pebersovs og rodfritter

Torsdag:…………..Brændende kærlighed (fik vi ikke i sidste uge)

Fredag:…………….Chili-con-carne m ris og agurk

Lørdag:…………….Helstegt kylling  m agurkesalat

Søndag:……………Karry-Vok m nudler.

Det eneste jeg ikke har er kyllingen – den er på tilbud fra søndag i REMA 1000 (1350g / 30 kr) ligeledes købes bacontern (tilbud) og som vanligt masser af mælk (har sagt det før, VI BURDE OVERVEJE EN KO PÅ GRÆSPLÆNEN)  😉  😉
Så skal jeg have hentet brød hos bageren (too good to go)/29 kr – jeg har smør fra jul i fryseren – måske kommer vi til at mangle ost sidst på ugen.
1 lille landskinke har jeg fra jul – Torskerogn har jeg lige købt på tilbud i rema i denne uge til 5 kr/ds (jeg bruger 2 dåser) – Fars har jeg flere slags af – hvilket kød der bruges til karryvok ? jeg kigger i fryseren og lader den bestemme 😀
Kyllingen lørdag glæder jeg mig til – sådan en dampende sprød kylling med groft salt på toppen og stegte kartofler og grøntsager uhmmm.