ugeplan for uge 1


Vi starter ugen med  NYTÅR og bruger så lidt rester senere på ugen – vi er kun 4 nytårsaften da den ene søn og hans kæreste fejrer NYTÅR i Amsterdam.
Jeg har købt en hel oksefilet (på tilbud til 275kr), af den er skåret et stort stykke til nytårsaften, 2 lidt mindre stykker resten er skåret til 3 bøffer, det er frosset ned og kan bruges senere til 3  gode middage.
Jeg har selv lavet is til dessert til nytår efter min egen meget nemme opskrift (her behøves ikke ismaskine kun elpisker) jeg købte nemlig piskefløde til 5 kr/1/2 l  før jul –

Hjemmelavet flødeis (her med chokolade)

Mandag:…………..Nytår så: Avokado m rejer og hjemmerørt mayonaise/en god købt kan gøre det – så oksefilet m bønner og ovnstegte kartoffelbåde – til sidst hjemmelavet is med frugt i chokoladeskåle. kl 24 får vi kransekage m mousseret vin (kransekagen er en saml selv model fra netto)  ialt 70 kr til kød (275kr:4) – bønner og kartofler 20 kr (2 x 10kr) –  avokado m rejer ialt 30 kr (2 x 7,50 + 15 kr) desserten er (ca 15 kr til isen + 40 kr til frugt og chokoladeskåle) ialt 55 kr   –   SÅ NYTÅRSMIDDAG for 175 kr til 4 mennesker – hertil skal bruges lidt sukker , olie, salt og peber.

Tirsdag:…………….Den ældste søn kører hjem og barnebarnet bliver et par dage. Jeg tror vi skal have pølser og pølsebrød (fik det ikke i søndags som planlagt så er købt hjem)

Onsdag:……………????? Barnebarnet har bestilt forloren hare med masser af bacon (man skal ikke gå ned på bacon)

Torsdag:…………..Her får vi besøg om eftermiddagen – vi skal måske have brændende kærlighed – det blev til biksemad <3 så resten af julestegen blev brugt.

Fredag:…………….Frikadeller med rødkål, kartofler og grønt (Har nemlig  en del frikadeller i fryseren)

Lørdag:…………… Pølsestykker og pommes-frites (rest af pølser fra tirsdag)

Søndag:…………..Grøntsagsuppe med flute og kødboller Tømmer grøntsagsskuffen og har en rest flute i fryseren (Suppe er altid godt <3 og ideelt til grøntrester)

Da jeg købte pølserne til i sidste uge er de i fryseren, jeg har frikadellerne og grønt i fryseren, så skal jeg have et stykke bacon til torsdag, 1 pose pommes-frites til lørdag og nogle kødboller til suppen, så det er ikke de vilde nye indkøb der er nødvendigt i denne uge.
Ialt vurderer jeg at jeg kan klare mig (sådan cirka) for de sædvanlige 350 kr, SELV om der er brugt 175 kr på Nytårsaften – så det er bestemt ikke så ringe.
Resten af januar er vi helt tilbage på sporet 😀

 Comment 0 Replies

Your Information