Madplan for uge 52 (juleugen)


Denne uge er atypisk da den står på mad, mad og atter mad. 😀
Mandag er det juleaften der skal vi have flæskesteg, andesteg og medisterpølse –
Her serveres ikke grøntsager til (i følge de andre er rødkålen  grøntsag nok HA HA), derudover serveres hvide og brunede kartofler,  kartoffelchips og tyttebær.
Til dessert er der Risalamande m kirsebærsovs.
25-12 kommer min søster m familie til frokost så skal vi have julefrokost og får  derfor ingen aftensmad.

Mandag………… …Julemiddag (se ovenfor)

JUL – planlægning af julemaden

Tirsdag……………..Julefrokost, vi bruger “rester” fra julemiddagen og supplerer med det vi kan lide – Leverpostej, frikadeller og pålæg er taget i fryseren.

Onsdag………………Ingen gider at lave mad så vi tager hvad vi har lyst til – Måske tager vi en tur i skoven

Torsdag……………..Vi rydder op og skal have hakkebøf til aften.

Fredag……………….Biksemad så kan vi få brugt en rest steg fra jul

Lørdag……………….Pastafad med broccoli og skinke   – Husk hvis du skal tø kød op til nytår er det nu.

Søndag ……………..Vi pynter lidt op til nytår og får nytårspølser  (lange pølser m brød)
tidligere insisterede manden på at få dem nytårsaften, men jeg har efter mange år fået ham “omvendt” til en hyggemiddag i stedet 😀

Mandag……………. Oksehøjreb  m  broccoli hjemmelavet is til dessert.