Denne uge er atypisk da den står på mad, mad og atter mad. 😀
Mandag er det juleaften der skal vi have flæskesteg, andesteg og medisterpølse –
Her serveres ikke grøntsager til (i følge de andre er rødkålen grøntsag nok HA HA), derudover serveres hvide og brunede kartofler, kartoffelchips og tyttebær.
Til dessert er der Risalamande m kirsebærsovs.
25-12 kommer min søster m familie til frokost så skal vi have julefrokost og får derfor ingen aftensmad.
Mandag………… …Julemiddag (se ovenfor)
Tirsdag……………..Julefrokost, vi bruger “rester” fra julemiddagen og supplerer med det vi kan lide – Leverpostej, frikadeller og pålæg er taget i fryseren.
Onsdag………………Ingen gider at lave mad så vi tager hvad vi har lyst til – Måske tager vi en tur i skoven
Torsdag……………..Vi rydder op og skal have hakkebøf til aften.
Fredag……………….Biksemad så kan vi få brugt en rest steg fra jul
Lørdag……………….Pastafad med broccoli og skinke – Husk hvis du skal tø kød op til nytår er det nu.
Søndag ……………..Vi pynter lidt op til nytår og får nytårspølser (lange pølser m brød)
tidligere insisterede manden på at få dem nytårsaften, men jeg har efter mange år fået ham “omvendt” til en hyggemiddag i stedet 😀
Mandag……………. Oksehøjreb m broccoli hjemmelavet is til dessert.