Spidskålsalat:
Fintsnittet spidskål
Fintsnittet rødt æble
Halverede druer
Hakkede valnødder
blandes og vendes med en “mormordressing ”
Mormordressing er fløde pisket med 1 spsk citron og lidt rørsukker –
I dag blev MIN mormordressing cremefraiche rørt med honning og lidt krydret sennep –
FORDI – det var hvad der var i køleskabet(og det minder om)
Ovnstegt skinke:
1 lille skinke (havde en lille en til overs fra jul) befris for “nettet”,
lægges i et smurt ovnfast fad med låg og der hældes 3/4 dl vand ved –
Låget lægges på og den sættes i ovnen ved 160 grader i ca 1 1/2 time
centrumstemperatur på ca 70 grader, mit stegetermometer skal stå på “grisen” ,
mit stegetermometer er ret børnevenligt med billeder af de forskellige dyr 😀 😀 .
Bearnaisen er et pulver (ikke mærkevare men fra Rema-serien)
Der koges kartofler til og det hele serveres med spidskålsalaten.
På nederste billede ses hvordan der fremstilles pålæg af rester her hos os,
hver pakke lægges i en lille lynlåspose og fryses