Gulerodssuppe


Gulerodssuppe:
Skræl en del gulerødder – hvis de er store så 2 stk pr portion – skær dem i stykker
Skræl hvad du har af rodfrugter i køleskabet (pastinak, selleri, jeg har jordskokker dem bruger jeg lidt af) +
gerne 2 store kartofler + et løg det hele skæres i stykker –
Der skal nok være 1,5 liter grøntsager.
Det hele vendes i 2 spsk olie/smeltet smør og tilsættes 1/2 liter vand (måske 3/4 liter) –
koges til det er helt mørt og blendes til en suppe der smages godt til –
Smag suppen til med det man kan lide – DEN SKAL IKKE SMAGE SOM BABYMOS –
Der kan smages til med citron,krydderurter her hos os chiliflager 😀
Der KAN  tilsættes 1/4 liter frosne kødboller –
Severes her med en klat creme-fraiche og lidt hakket purløg på toppen  + brød
14996520_1108693312560100_2087737317_n