Gullash m ris og mos


Her serveres både ris + mos (da sønnen ikke spiser kartoffelmos)
Hos os bruges der alle slags kød i tern til GULLASH (så længe det ikke kaldes oksegullash er det ikke snyd) ;-D

Kød i tern vendes i krydret mel, hvis man sørger for at der er rigeligt på alle sider behøver man ikke at jævne sovsen senere –
Jeg krydrer med paprika, løgpulver, knust chiliflager, salt og friskkværnet grov peber.

2 spsk olie varmes og kød + 1 stor gulerod svitses godt –
der tilsættes 1 spsk tomatkoncentrat +ca 4 dl vand –
NU tilsatte jeg knapt 1/2 bakke champignon(der skulle bruges) der var snittet i mindre stykker –
Det hele snurrer nu i ca 50 minutter – måske mere alt efter hvad kød der bruges –
Jeg brugte 500 g småkød i tern fra vores skovgris –
Det skal mørne langsomt ved svag varme (kalkunkød vil kunne være færdigt på 20 minutter – noget oksekød skal måske have 1 1/2 time, det vigtigste er at det er mørt)
Smag ALTID til inden servering.

18043175_1272422596187170_1436825701_o