Hakkebøf med bløde løg


Jeg formede 5 lige store bøffer af en pakke hakket oksekød, vendte dem i mel med salt og peber. Gemte det sidste mel til at jævne sovsen med.

Skar 2 store løg i ringe og stegte dem i lidt smør, så tog jeg løgene af panden og lagde en ekstra klat smør på, da det var brunet lagde jeg bøfferne på og skruede halvt ned, de skal stege til de er gennemstegte men ikke tørre, vi bryder os ikke om rødt kød her i huset, men husk at vende dem.

Jeg dampede nogle pæne buketter af blomkål og romanesco kål, det er en type kål der minder om blomkål men er grøn og så har den nogle små toppe, der giver den en “rumagtigt” udseende.

Sovsen lavede jeg på panden af stegeskyen tilsat lidt mel, pisk godt og tilsæt lidt vand fra kartoflerne så sovsen bliver passende tyk, tilsæt et par dråber kulør og smag til med salt og peber. serveres med kartofler og nogle rødbeder.

VELBEKOMMEN

10735695_881388338538001_458004245_n