Den krydrede kylling blev købt klar til at putte i ovnen i REMA 1000, den var krydret med laurbær og persille og skulle blot i ovnen i 70min, da det var en stor kylling. Nemt så jeg satte den i ovnen først.
Derefter skrællede jeg 3 gulerødder, 1 pastinak og to persillerødder. Skar dem i tynde strimler. Så skar jeg 2 små æbler i ottendedele. Jeg smeltede 25 g smør og svitsede grøntsagsstavene, tilsatte æblebådene og 1/2 dl vand låg på og nogle få minutter senere er grøntsagerne er møre men sprøde. Jeg dryssede med friskhakket bredbladet persille (har stadigt lidt i drivhuset)
Spaghetti koges i 10 min og vandet hældes fra, da jeg kun kan lide pasta med krydderier serverede jeg tynde skiver hvidløgssmør til pastaen.
Der var stadigt næsten 1/2 kylling tilbage da vi havde spist, den pillede jeg fri for ben og skind og lagde i en pose i køleskabet. Den skal bruges onsdag. Den sky der var tilbage fra kyllingen og de sidste lynstegte grøntsager fryses ned og skal bruges torsdag. Der er rigtig meget kraft og smag i skyen fra kyllingen og det ville være spild af god smag at hælde den i vasken.