Hjemmelavet burgere


Hjemmelavet burgere er billig mad, vi 3 kan spise os mætte for det det koster at snuppe 1 fastfoodburger.

5-600 g hakket oksekød, 1 pk bacon, 1 pk burgerboller, hvad man kan lide af:  ketchup, sennep, remoulade og vi kan lide burgerdressing + hvad der er i køleskabsskuffen af rester af grønt som tomat, agurk, salat, løg, peberfrugt osv.

Jeg former bøffer af 100g stykket trykker dem så flade som muligt og vender dem i hvedemel iblandet salt, peber, og paprika ell. lignende. Steger dem på panden så de er gennemstegte uden at være tørre, bacon steges sprødt og skiverne knækkes i halve. Imens lunes bollerne i ovnen og det grønne skæres i småstykker og arrangeres på et fad.

Det hele anrettes midt på bordet så alle selv kan kombinere sin egen luksusburger. Det er utroligt populært også for de mindre børn i familien, når de er på besøg.

Hvis man vælger magert oksekød er det faktisk sund mad der mætter frem for en købeburger.

Jeg har valgt ikke at give et billede, brug fantasien og det du kan lide (forskellige former for kompot og relish ville være fantastisk)