Høne(kylling) i asparges , kartofler og grønne bønner.


Jeg havde kylling til overs fra weekenden, og når jeg koger kylling piller jeg ALT kød og ureelle stykker  af, og skroget  bliver pillet rent for kød – jeg ender faktisk med at have nok til kyllingesalat. I dag var der også nogle hele stykker tilbage, så jeg pillede det hele i småstykker, åbnede en dåse asparges – gem vand til sovsen.
Skrællede kartofler og ordnede et par håndfulde friske grønne bønner –
(I en bod fandt jeg en stor pose for 10 kr, dem jeg ikke skulle bruge ligger nu i fryseren)
HØNS I ASPARGES:
25 g smør/margarine smeltes og der tilsættes 2 spsk hvedemel –
Rør godt rundt og tilsæt halvdelen af væden fra asparges –
Koges godt igennem –
Justeres til sidst med lidt mælk og smages til med salt og peber. –
Asparges der er dryppet godt af kommes i sovsen sammen med kødet –
Varmes godt igennem

Serveres med kartofler og grønne bønner + syltede rødbeder.
Sønnen fik en rest Pasta, det vil han hellere have end kartofler og da han har cyklet over 70 km i dag trængte han til at fylde depoterne op 😉IMG_2789