Høns i karry m ris


Hønsekødet er fra  ca. 14 dage siden da vi kogte gammeldags suppe –
Der var en land-kylling + nogle ben begge dele blev afpillet for kød og frosset hver for sig.
I dag tog jeg hønsekødet og til i morgen er der taget en bøtte færdig suppe op = nem mad

Karrysovsen lavede jeg som vanligt 2 spsk smør, 2 spsk hvedemel, 3/4 spsk karry + 1/4 L vand – der spædes med letmælk til passende konsistens –
BEMÆRK: I dag brugte jeg noget kryddersmør m nordiske krydderurter – det gør jeg somme tider hvis det er i køleskabet, det giver et dejligt strejf af krydderurter, men der skal smages forsigtigt til med salt og peber (det er der i smørret)

Risene koges 1 del ris i  1 3/4 del kogende vand i 12 minutter – hviler ca 8-10 minutter

I dag fik vi pærer fra dåse til – skulle være ananas, men havde husket forkert (der var ikke flere tilbage), men det smager altså godt med frugt til karry

22833437_1443307045765390_255386633_o