Hvidløgskrydret kyllingebryst m ris og råkost


3 store kyllingebryster gned jeg godt ind i en blanding af det sidste Karry/mango sauce der var i flasken, 2 spsk olie, 1 spsk “grov hvidløgsgranulat”, 1 spsk “mormors krydderisalt” (de 2 sidste køber jeg i TIGER-butikken for 10 kr pr stk – det er kraftige sager, der er en del i, og der er mange valgmuligheder)
De blev efter 1 times trække-tid lagt på et fladt fad (her tærte-fad),  overhældt fløde/vand (brug evt madlavningsfløde)
Det kom i en kold ovn, termostaten blev sat på 180 grader – 20 minutter var de færdige
sovsen blev lavet af det væde der var ved kyllingen – det var MEGET krydret så blev spædet med mælk og jævnet – så var det perfekt.

Risen koges som vanligt alt efter hvad produkt man bruger.

Råkosten var revet gulerod, revet æble, citron og 2 tsk sukker (jeg brugte 4 gulerødder/ 4æbler). Vi kan godt lide Råkost – resten bruges i morgen til frokost og til sønnens sandwich i morgen feks. skinke m råkost .

VORES SKULLE HAVE VÆRET MED RIS – men blev en tyrkisk pastavariant (købt ved et tilfælde) små tynde korte tråde, men jeg skal hos “invandrer-købmanden”, kommer der af og til , denne gang skal jeg på jagt efter pasta – Her blev vi enige om at DEN var god, og jeg er ellers ikke meget for pasta.

IMG_2800