Hvidløgspaneret kylling med kartofler og salat


Salaten i dag er råkost af revet gulerod og –

Da det ikke skal være kogte kartofler hver dag er det i dag ovnstegte kartofler –
500 gram kartofler koger med skræl – de skal ikke være møre men kun halvt færdige (de kan koges dagen før) de sættes til afkøling –
Når de er kolde skæres de od i 1/4 eller 1/8 alt efter hvor store de er –
så rystes de i en pose med 1 spsk olie + 1 tsk salt –
kommes på en bageplade med bagepapir og steges ved 200 grader til de er møre og lidt stegte-
kan evt drysses med lidt ekstra salt og peber.

kyllingebrysterne skæres igennem = 4 stykker
De vendes i æg og rasp DER ER TILSAT SALT OG PEBER + FINTHAKKET HVIDLØG –
De steges i lidt olie på panden og serveres med de ovnstegte kartofler og revet gulerod
(Kan man ikke lide hvidløg kan der krydres med carry eller paprika)