Indkøbsliste til uge 40


Jeg forsøger at skrive en indkøbsliste (her er det såmænd regnvejr alligevel).
Mandag: rugbrød, æg, “pålæg” (her bliver det hvad køleskabet rummer, har  nogle  frikadeller + evt makrel på dåse, tomater, agurk og ost).
Tirsdag: Fiskefars – Netto har på tilbud for 15 kr pr pakke, grøntsager er også til at finde i Netto (senere på ugen skal der laves ovnbagte rodfrugter, så køb en pose til 10 kr)
Onsdag: Her ville jeg bruge et par strimlede skinkesnitzler der er på tilbud til 20 kr
Torsdag: Kyllingbryst og resten af den pose rodfrugter fra i tirsdags, skæres brystet ud i skrå skiver rækker en pakke til  3 voksne/2 voksne + 2 børn
Fredag:  chilisuppen kan købes færdig, hvis man ikke som jeg har suppe/boullion i fryseren – hertil flute (fra frost)
Lørdag : Fars til frikadeller  + grøntsagsbånd af 2 gulerødder og  en squash
Søndag: Carrygryde kan være med 1 pakke skinketern/ boller i ELLER vegetarisk med grønt og en slags bønner i.

Denne uge går jeg i Netto, der er gode tilbud på mange af tingene,
så ud over Havregryn(1 kg), rugbrød(2pakker), mælk(7 L) og ost, skal der handles kartofler(2ps),  rodfrugter -10kr, løg, 1 squash + 1 ekstra pose gulerødder – Fiskefars -15kr (2 pakker hvis man vil have til pålæg), 2 skinkesnitzler -20kr , 1 pk kyllingebryst – 20kr, chilisuppe eller en ekstra squash og en frisk chili, (kyllinge)fars -20kr og en pakke skinketern-ca 10kr – flute, – soltørrede tomater,  pastaskruer, 1 hvidkålshoved -10kr (bruger til råkost sammen med gulerødder, det kan  også komme i madpakkerne), 1 pose æbler og 4 bananer – 5 kr, købes også.
Alt afhængig af hvor meget brød/ ost/mælk der spises/drikkes skulle det kunne købes for ca. 310 kr men så er der også til madpakker og morgenmad.
Når jeg kigger i skuffer og skabe er der da noget jeg har, så gør det inden du handler – her tror jeg, at jeg “sparer” 100 kr (der er jo betalt for det tidligere, så helt sparet er det jo ikke) men jeg skal ikke købe det nu.
JEG tror jeg vil bruge lidt ekstra penge på at købe storkøb af kyllingeoverlår og kyllingeburger – de har dem til 50 kr i økonomiposer og nu jeg skal spare på fedtet bruger vi oftere kyllingekød – 2,5 kilo kyllingebryst til 99 kr + 5 stk bacon til 35 kr bliver også købt til fryseren. – på den måde bliver det billigere i længden.Comment 0 Replies

Your Information