Jordskokkesuppe


Jordskokkesuppe:

Jordskokker skrælles og skæres i stykker  (ca 1/2 l skrællet) –
(Hvis man ønsker kartoffelsuppe anvendes kartofler og andre hvide rodfrugter.)
et par kartofler, 2 løg, 1 enkelt gulerod skrælles og skæres i mindre stykker –
dette giver en mere cremet konsistens.

Grøntsagerne svitses (ikke brunes) ,
tilsættes 1/2 – 3/4 liter vand + 1 spsk  boullionpulver –
Koger nu godt mør –
Blendes til en cremet suppe

serveres med pesto og flute  eller her nybagt brød  ristet i krydderolie.

Pesto-en laves af krydderurter (fra drivhuset),, hvidløg, mandler (jeg tåler ikke pinjekerner) og olie –
blendes til en jævn masse (nogle tilsætter parmesan, DET er vi ikke tilhænger af)
15086832_1117444348351663_1951999912_n