Karrykål, ris og salat


Karrykål laves også med hakket oksekød, men i dag blev der brugt cocktailpølser og bacon –
Det er nemt og smager godt.

Karrykål:
1/4 hvidkålshoved snittes fint
1 dobbel pakke cocktailpølser
1 pakke bacon
1 stor spsk smør
1 stor spsk karry (min er den stærke)
Salt og peber
2 dl fløde (madlavningsfløde er fin)

Smørret smeltes og karry svitses let
Kålen tilsættes og vendes rundt til den er gylden –
SAMTIDIGT tilsættes 1 dl vand( så brænder karry ikke på, og det fordamper) –
Låg på og lige før det er færdigt tilsættes pølser og madlavningsfløde –
Smages til med salt og peber og pyntes med sprød bacon.

Ris serveres til, samt flute og en blandet salat –
Da vi havde været ude at handle købte vi en pose blandet salat i ALDI – De har dem faktisk i en god version.

IMG_2949