Kogt hamburgerryg m grønt, rabarberkompot og bearnaisesovs


Årets første rabarberkompot:
De første rabarber vaskes og skæres i småstykker –
2 dl rabarber til 3/4 dl rørsukker + 1/2 dl vand –
Koges stille under låg (må ikke koge tør og brænde på)

Kogt hamburgerryg:
1/2 hamburgerryg (tilbud for 69 kr for et stykke tid siden) –
Koges i 40 minutter – hviler i 40 minutter –
Jeg delte den i 2 stykker da den var kogt –
Det ene er frosset ned og bliver til glaseret hamburgerryg en anden gang –
Det andet stykke blev skåret i skiver og resten blev skåret frit for kanter og i strimler (det ender nok i et pastafad senere)

Grøntsagerne var en pose frosne blandede grøntsager (skal ikke koges mere end nødvendigt)

Serveret med kartofler og bearnaisesovs.

30946218_1622326587863434_184231131_o