Den kogte skinke var en hel skinke på godt 4 kilo, jeg købte i vores brugs – jeg har skåret 2 stykker på ca 1 kilo af og har nu et stykke på 2,4 kilo + et stykke på ca 1 kilo i fryseren – dem kan jeg bruge senere.
Det sidste stykke på ca 1 kilo kogte jeg i dag i rigeligt vand uden salt og skar i skiver, det blev nogle solide skiver, men nogen af os halverede bare skiverne og der var nok til os 4 + lidt rester. Disse rester blev skåret frit for kanterne, skåret i små tern og lagt i en pose i fryseren (disse vil jeg bruge til tarteletter med ærter og gulerødder en dag jeg skal lave frokost til mit “arbejdshold” i det hus vi har købt) 😀
Flødekartoflerne er lavet uden hvidløg og efter opskriften her:
Salaten var grøn pluksalat fra haven, tomat og mozzarella.
Dressingen var citron, lidt vand, lidt olie, salt, peber og tørret basilikum, alt pisket godt sammen og dryppet over salaten
Friske melontern til dessert. 😉