MEDISTERPØLSE:
Medisterpølse koger jeg først og bruner på panden i halvt olie /smør.
—————————————–
BÅDKARTOFLERNE:
Bådkartofler (FROSNE) lægges på bradepanden på et stk bagepapir,
steges i en 200 grader varm ovn i ca 30 min – vendes undervejs.
Hvis de ikke er fra fryseren, skrælles de og skæres i både – lægges i en pose med 1/2 dl olie og de krydderier man ønsker – lægges på bagepapir og steger ca 45-50 minutter ved 180 grader.
—————————————–
GRØNTSAGSRULLER:
Disse ruller køber jeg på frost i netto, de er vegetariske men et godt tilbehør til hverdagsretter. De steges blot i lidt olie og vendes rundt.
————————————-
BULGURSALAT:
Bulgur koges (hvis man ikke har en rest), blandes med det grønne fra forårsløg, agurke-tern og gulerods-spåner (gulerødder høvlet med kartoffelskræller).
Dressingen er citronsaft pisket med lidt honning og LIDT vand.
———————————————-