Koreanske fish-cakes (fiskefrikadeller på skaldyr)


Disse  fish-cakes blev GODE (rigtig lette) – MEN jeg lavede en fejl som ikke kan anbefales –
Jeg synes det var en god ide at bruge minihakkeren – DET VAR DET IKKE – Næste gang springer jeg ikke over hvor gærdet er lavest, men tager den rigtige vej og hakker de blandede skaldyr og resten med en kniv – så må det tage den tid det tager 😀
Jeg har fundet opskriften på en side der hedder Maangchi eller rettere kvinden hedder sådan, og der bliver lavet så original koreansk mad som muligt, med mange ris og grøntsager og mindre mængde af kød.
I dag var det Fish-cakes

Seafood Pancakes (Haemuljeon: 해물전)


Opskriften er på engelsk –
Men brug google translate så går det fint ellers hjælper jeg gerne –
Vi fik dampet blomkål, en salat af feldsalat, peberrod, tomat, agurk og løg til –

Næste gang bliver de håndhakket med en kniv – de smagte fantastisk (de blev blot lidt ala en let fiskefrikadelle, men dejligt sprøde 😀