Vejret loves at blive blandet DANSK sommervejr (som jeg faktisk elsker) – Det vil sige godt vækstvejr i haven og kommer der solskinsdage daser vi da bare i haven 😀 – Med DANSK sommervejr er det heller ikke for varmt at tage en udflugt eller lignende, fordi uanset hvor i Danmark man bor er der noget at se i nærheden, det er bare med at opdage vores eget lands små hemmeligheder.
MANDAG…..Karbonader m dampet grønt og Curly-frites
TIRSDAG…..Vi får rugbrød med en kyllingepostej, kogte æg og rejer, tomat, agurk og salat
Vi skal hente kyllingekød på “Dalbakkegaard” – det er utroligt lækkert kyllingekød – om det er dyrt? – puuh kvalitet koster men rækker længere og vi spiser ikke meget kød i løbet af ugen, så for os er det rimeligt. – jeg køber også kylling-leverposteje, her indrømmer jeg at, de er dyrere (ca 20 kr for en lille) men jeg har aldrig smagt dem bedre mums.
ONSDAG……Vi skal have fiskedeller (det er et stykke tid siden) der serveres nok kartofler og en tomatsovs til + flute (så får sønnen fuldkorns-nudler)
TORSDAG….En frittata m grøntsager + nybagt rugbrød
https://www.taste.com.au/recipes/easy-oven-baked-frittata/cb234a1d-c396-4c44-98b8-1572ca7ccf69
FREDAG……Hot wings m blomkåls-ris og fuldkorns-ris plus hvidløgsflute
LØRDAG……Skinke m grøntsagstærte og kartoffelsalat(rester af skinke bruges til pastafad på mandag)
SØNDAG……Maskeret blomkål m surimi + rejer
Jeg har det meste jeg skal bruge – undtaget fiskefars og kyllingevinger, da jeg selv marinerer kyllingevingerne – når jeg er på Dalbakkegaard på tirsdag tager jeg en pose med hjem –
Deres kyllinger vejer slagtet 2,5-3 kg så derfor er der også mere kød på vingerne.
Jeg skal også have en bøtte med surimi fra LIDL – de har noget i facon som kæmperejer i hvidløgsdressing og de unge kan lide dem – rejer har jeg fra fødselsdagen i Juni.