Koteletter med grønt og kartofler


I dag får jeg brug for 2 nye ovnfaste fade jeg har investeret i –
Jeg har rigtig mange ting til køkkenet, men det har været irriterende at jeg ikke havde 2 fade der kunne stå ved siden af hinanden i min ovn, da jeg efter der er lavet køkken kun har plads til et smalt komfur på 50 cm.

Koteletterne er en pakke nakkekoteletter, som jeg bruner og krydrer med et paprika-krydderi, salt og peber.
Jeg lægger dem i et fad og kommer nogle svitsede løgringe over samt en dåse hakkede tomater,
Da jeg i øjeblikket har mange modne tomater skærer jeg dem og lægger over i stedet for dåsetomaterne.

I et andet fad lægger jeg nogle grøntsager skåret i stykker drypper med olie og krydderi,
Her vælger jeg gulerod, små løg, rødbede og græskar – andre grøntsager kan vælges – jeg bruger ofte denne opskrift til at få brugt rester af grøntsager, krydderurter ovenpå gør det bare bedre.

Begge fade sættes i ovnen ved siden af hinanden ved 200 grader i ca 30-40 minutter.

Serveres med kogte kartofler.