Krebinetter af hakket vildsvin (kalv&flæsk kan bruges), bearnaise og salat


Min mand hjalp lidt med maden i dag – da jeg har en lidt dårlig periode –
Så vi snuppede lidt genveje <3

Krebinetterne er i dag af hakket vildsvin derfor er der hakket bacon på og der serveres tyttebær til –
Vildtkød hænger for mig bare sammen med bacon og tyttebær 🙂
Hakket vildtkød er noget som REMA1000 havde for 3 ugers tid siden, det er ikke fast i sortiment, men når de har bør man prøve det – Det smager godt og er ikke dyrt –
Jeg gav 25 kr for en pakke hakket vildsvin og 30 kr for hakket kronhjortekød –
Det er absolut rimeligt.

Krbinetterne formes og trykkes godt i rasp –
1 pakke bacon-tern ristes og tages af varmen –
Krebinetterne steges i 1/2 baconfedt/smør –
tages af og serveres drysset med bacontern  –

Der serveres kartofler, salat, bearnaisesovs og tyttebær til –

Salaten var en færdig blandet pose fra ALDI –
Sovsen var en flaskesovs fra Aldi –
Dressing var tykmælk rørt med 1 spsk sød chilisovs + 1 spsk ketchup.

14469341_1067622176667214_1818319783_n