I denne uge har JEG bestemt at efteråret begynder, selv om det er dejligt vejr –
Så jeg begynder med supperne (jeg elsker suppe) mindst hver 14 dag –
Suppe er sund mad og nu bliver det billig mad (NU er det sæson for rodfrugter og kål),
det bliver trods alt køligere, så er suppe ideelle at varme sig på.
Jeg vil også gerne undersøge muligheden for at der serveres mere grød –
MEN her er vi BESTEMT ikke enige (der er ingen grund til at lave mad der ikke spises) –
Svensk pølseret er på opfordring fra min voksne datter, det synes HUN var længe siden,
så det er også kommet på planen.
MANDAG::::::Karrysuppe m kødboller + flute (de billige fra aldi er gode)
TIRSDAG:::::: Svensk pølseret
ONSDAG:::::::Koteletter i fad m pastaskruer
TORSDAG::::: Frikadeller, kartofler og kogt blomkål
FREDAG:::::::Kylling i paprika m ris
LØRDAG:::::: Stegte ris og Forårsruller
SØNDAG:::::: Forloren hare, halve æbler m gele (prøv at lave dem i mikroovnen)
I denne uge mangler jeg koteletter og pølser – resten har jeg.
Forårsrullerne lørdag er nogle miniruller. De fås flere steder, men jeg køber en lille kasse med 50-60 stk i netto og lægger dem i poser i fryseren. Dem jeg køber er med krydret grønt inden i og bliver dejligt sprøde. 😀
Søndag har jeg en nem måde til de “kogte” æbler (det forgår i mikroovnen)