Suppe m kødboller


Jeg skal i dag have tømt grøntskuffen så vi får suppe med kødboller og flute.

Kødbollerne er et stykke medister (350g) der trykkes ud i SMÅ boller,
lægges i kogende vand , og der skrues ned til 1/3.
De synker til bunds, men når de kommer op til overfladen er de færdige og tages op på en dyb tallerken.
JEG hælder kogevandet ud Kødbollevand er for mig IKKE suppe 😀

Suppen laves af de grøntsager der er i haven og grøntskuffen.
I dag var der 1/4 spidskål, 5 små gulerødder, 3 små pastinakker,  2 mindre kartofler og en stilk blegselleri.
I haven tog jeg 4 halv-små porrer  og 2 mindre løg.
Det hele renses og skæres i mindre stykker –
1 spsk olie varmes i gryden og grøntsagerne svitses, men IKKE BRUNES i den varme olie –
3/4 l vand hældes ved (min portion) og der tilsættes 1,5 spsk boullion-pulver (ca 1 terning) –
Småkoger til grøntsagerne er møre –
Kødbollerne tilsættes og varmes igennem

Serveres med hvidløgsflute eller almindelig flute

sønnen fik en rest marineret kylling og spaghetti   (for meget grønt i suppen) 😀14442618_1066674406761991_1903546828_n