Krebinetter og stuvede ærter/gulerødder (fedtfattig udgave)


Kartofler skrælles og koges i letsaltet vand

Ærter og gulerødder (mine fra frost) gives et opkog og drypper af i en sigte
Gem evt 1 dl kogevand til stuvning (ellers brug kartoffelvand)
1 spsk smør/olie smeltes og 1 spsk hvedemel tilsættes omrøres godt.
kogevandet tilsættes og det justeres med letmælk-
Ærter/gulerødder tilsættes og varmes godt igennem

Ca 650 gram magert flæskefars formes til 6 Krebinetter og vendes i hvedemel blandet med krydderi efter ønske (husk salt og peber)  🙂
Steges i så lidt fedtstof som muligt (min glaskeramiske pande gør det næsten uden fedt)
Nogle vil gerne vende i æg + rasp – Det bliver lækkert, men suger alt for meget fedtstof til at jeg må spise det og uden den panering smager det også dejligt 😀

Serveres med syltede rødbeder

IMG_3222