Krebinetter og stuvet spidskål (pasta til sønnen)


Krebinetter:
1 kg hakket kød fra vores skovgris formes til 8 ovale bøffer der rulles/trykkes i krydret rasp –
Mange vil dobbeltpanere med æg og rasp MEN de kalorier ønsker vi ikke 😀
steges igennem i halvt olie/smør.
Vi bruger kød fra vores skovgris, skulle jeg ud at købe kød ville jeg vælge halvt kalv/flæsk, men  vores er faktisk meget fedtfattigt og noget mørkere end normalt flæskefars.

Stuvet spidskål:
Dette er en af min mands yndlingsretter –
kålen dampes mør og drypper af –
der laves en lidt tyk opbagt sovs med 1/2 kogevand / letmælk –
kålen tilsættes og varmes igennem

Serveres med rødbeder og agurker

Sønnen spiser ikke kål så han fik pasta og chilisovs.

20257449_1715464455130381_1159999346_o