Kylling med ris og grønt


1 kylling skæres ud i stykker ELLER der bruges 1 kyllingebryst pr portion.
Jeg har købt en carry/mango-sauce i københavn – den smurte jeg stykkerne godt ind i og lod dem trække 1/2 time.
I en flad gryde smeltede jeg 25 g smør og svitsede kødstykkerne –
Der tilsættes 1/4 l vand og 1/4 l fløde , en anelse salt og peber.
koger til alt er mørt (kyllingebryst skal ikke steges meget)

Ris koges efter anvisningen – jeg bruger 2 del vand til 1 del ris + salt

Mine grøntsager er hvad jeg havde i køleskabet – alt blev skåret i stykker og  svitses, tilsættes lidt boullion-pulver (eller 1/2 terning) + 1/2 dl vand.
Damper til de er møre men de må godt have lidt bid.

Vi fik småtskåret vandmelon FORDI der var 1/4 i køleskabet, og VI holder meget af vandmelon både som salat og som dessert.IMG_2754