Kylling i tomatsovs med ris


KYLLINGEBRYST I TOMATSOVS:

2 stykker kyllingebryst skæres i strimler
1 glas tomatsovs (min er fra LIDL < 10 kr)
1 spsk smør
krydderier efter smag (her tørret oregano, hvidløgsgranulat, salt og peber)

Panden varmes op og smør smeltes,
kyllingestykkerne lægges på og steger til de er halvfærdige,
krydres godt og vendes rundt,
tomatsovsen hældes over og der lægges låg på,
det hele små-snurrer nu et par minutter til det er mørt.
Drysses med krydderurter – det pynter og smager godt.

————————————————————————————————

KOGTE RIS:

4 dl vand og 1 spsk salt bringes i kog
2 dl  parboiled ris tilsættes og koger i 12 minutter.
Risene hviler ca 8-10 minutter.

————————————————————————————————-

JEG ønskede grøntsager, da de andre var ligeglad, dampede jeg lidt frosne grøntsager. <3

Der serveres brød til – tog det gammeldags fuldkornsbrød, jeg bagte i går,
det kan vi godt lide.

————————————————————————————————-

IMG_2483