NU på denne årstid skræller jeg kartoflerne, men kan du få nogle der er pæne i skrællen, ville jeg ikke gøre det – de bliver så skåret i både og lagt i en plastikpose sammen med 2 spsk olie eller mere alt efter hvor mange der er – der kommes så krydderier på (jeg brugte salt peber og 2 tsk barbecue-krydderi) men kunne være tørrede krydderurter.
De lægges i en bradepande, jeg lægger bagepapir i bunden – letter rengøringen 🙂 –
Ind i ovnen på 200 grader til de er gennemstegte.
Serveres i dag med den sidste pose kyllinge-dippers fra fryseren (kunne være nuggets),
og hjemmelavet tzatziki, det smager dejligt til det meste “fastfood” og grill-mad og da jeg kan få agurker billigt er det da nu vi skal have det 🙂
TZATZIKI:
1 agurk rives groft og lægges til afdrypning i en sigte –
150 g skyr, græsk yoghurt eller lignende (jeg brugte ymer der blev sat til at dryppe af i et kaffefilter fordi det var ymer der var i køleskabet) –
2 spsk mayonaise
2-3 fed presset hvidløg (efter smag og størrelse)
salt og peber
Dressingen røres godt sammen og agurken blandes i (tryk så meget væde som muligt af først)
Kyllinge-dippers:
Jeg valgte at stege dem på panden i dag i 1/2 olie/smør, de kunne også være sat i ovnen.
Iceberg-salat med lidt grøntsager fra i søndags blev til dagens grønne 🙂