Lasagne med brød og salat


Brødet er købt hos “grønthandleren/købmanden m anden etnisk baggrund” fra sydbazar i Nyk F  – Han er verdens bedste grønthandler (synes jeg)
Der er alt i frugt, grønt, kolonial,  krydderi, søde sager til børnene og barnlige,  og  så er der mange spændende ting på køl og frost, en gang imellem tager vi en “ny ting” med hjem og ofte smager det godt.

Salaten er i dag en spidskålssalat m yoghurt-dressing
Spidskål, gulerod, æble og valnødder (har stadigt fra haven)-
Alt snittes fint og blandes –
TIP; for at æblerne ikke skal blive brune vendes de i lidt citronsaft  evt m et par dråber sødemiddel/æble ell appelsinjuice.
Dressingen er græsk yoghurt rørt godt, evt m overskydende saft fra æblerne/ letmælk.
Smages til efter ønske (jeg bruger tørrede krydderurter)

Lasagnen laves af den bøtte mager kødsovs, der blev sat i fryseren i tirsdags –
Jeg lægger kødsovsen, hvid sovs(bechamelsovs), og lasagnepladerne lagvis og drysser lidt revet ost øverst –
Ind i ovnen med fadet på 190 grader og ca 45 minutter efter tages det ud    –
Er nu MEGET varmt og har godt af at stå 15-20 minutter og hvile –
Imens kan der  dækkes bord eller drikkes et glas rødvin(passer så godt til lasagne) 😉

15910123_1172260799536684_2084416675_n