LASAGNE:
I dag er Lasagnen lavet af Hakket kalkunkød, det er lyst men fungerer fint.
2 løg hakkes og svitses i olie – Kødet tilsættes og der kan tilsættes ekstra grønt, hvis man ønsker det.
Der tilsættes et glas tomatsovs – jeg brugte et med krydderi i fra ALDI –
så tilsatte jeg ekstra krydderi, da vi godt kan lide det har noget smag – jeg tilsatte chiliflager, tørret basilikum, salt, peber og paprika.
Sovsen fik lov at simre færdig.
Så blev der lavet en bechamelsovs (en hvid sovs af mælk, hvedemel, salt, peber og revet ost – den koges igennem.
Lasagne-pladerne lægges i lag med kødsovsen og den hvide sovs.
Nogle bruger hvid sovs i alle lag – JEG bruger det kun i bund og top,
jeg synes den hænger bedre sammen sådan.
Drysses med rasp eller revet ost.
i ovnen ved 180 grader i 45 minutter. – (køl af før servering)
SALAT:
Iceberg-salat, agurk, rød peber, nogle snittede ærter og en lille dåse majs blandes og dressingen var lidt sennepsdressing fra i går der blev rørt lind med lidt fløde/mælk.
DESSERTEN:
Desserten var frisk frugt – det holder vi meget af
Desserten var en rest jordbær, 4 snittede abrikoser og lidt blåbær <3