Tro det eller ej, det er snart forår og vi begynder at kigge på haven, men her hvor vi bor er det altså lidt for tidligt – og dog læggekartofler har været til spiring længe og skal da nok sættes som det første – Jeg har også lidt planter i vindueskarmen (kan simpelthen ikke lade være), selv om jeg ved at mine egne ikke bliver gode nok, så jeg ender med en tur hos gartneren. 🙂
Disse 14 dage er vi startet med flødekartofler og dampet broccoli + brød dem der vil have det får ristet pølser til – Pølser fås faktisk i gode udgaver – Her kan vi lide dem der har mellem 80 og 90% kød, er der mere end 90% kød i synes vi de bliver “tørre”.
1/4………..Ristede pølser, flødekartofler, dampet broccoli + brød.
2/4………..Ristet ris m. grøntsager og blæksprutteringe. —- æblekage.
3/4………..Frugtsuppe m. blommer og tvebakker. ——- boller m ost.
4/4………..Stuvet selleri, revet gulerod og kartofler. —— rest af æblekage.
5/4………..Lasagne m. spinat + grøn salat. ——- frugtsalat m. flødeskum
6/4………..Rugbrød m. sild, æg, tomat og ost.
7/4………..Fiskefilet m. stegte kartofler og salat.
8/4………..Tomatsuppe m. små pasta. ——— nybagt marmorkage m te
9/4………..Fiskeboller m. karrysovs og løse ris. ——- rest af marmorkage.
10/4……….Kartoffelmos m. ristede grøntsager a la brændende kærlighed.
11/4……….Sandwichboller m “det vi har” nogle siger “hva vi har” og måske er der noget i fryseren.
Det er en god måde at få tømt lidt ud i rester, da alle ikke behøver det samme, selv elsker jeg æg og råkostsalat.
12/4……….Paneret selleri m dampede grøntsager og kold kartoffelsalat.
13/4……….Pastaret m spinat, grøntsager og brød. ——– bananmuffins.
14/4……….Pandekager m. hjemmelavet marmelade.