Marts måned 2024 (4/3 – 31/3)(fra 28/3 er det påske)


Denne måned tager vi et dyk i fryseren (endnu en gang) jeg vil gerne have brugt noget af det der er.
Jeg kan se at vi er overgået til at spise 85 % grøntsager noget fisk og næsten intet kød.
NU SKAL DER RYDDES OP.
Vi har vedtaget at vi ikke køber noget før vi har tjekket om der er noget vi kan bruge. –
Vi er så stadigt afhængig af at manden kan lave maden – den 1/3 får jeg en mindre bandage på og d 22/3 kommer den også af og udskiftes med en skinnebandage og så må jeg give den gas med genoptræningen.

Jeg ved at der er lidt grøntsager der kan suppleres med nyindkøbte, pasta, ris og linser er der også –
Jeg ved at der 5-6 rugbrød og en del blommer i fryseren – Der er mel, både hvedemel og melblandinger, majs og kartoffelmel – til vores morgenmad er der det der skal være: havregryn, cornflakes osv.
Det vil sige vi skal købe ost, mælk, frugt og grøntsager (på denne årstid køber vi mest af de tunge, såsom kål, kartofler, rodfrugter, her er vi ikke kræsne, vi spiser alle grøntsager)
Vi bruger det kød der er hvis vi får lyst.

Mandag…4/3….Broccolisuppe m hvidløgsflutes
broccolisuppen laver jeg selv, men flutes købes frosset

Tirsdag..5/3….Quinoafrikadeller m kogte grøntsager + pasta

Onsdag…6/3….Kartoffelpie – Hertil kan anvendes rester af grøntsager

Torsdag..7/3….Røsti og maskeret blomkål

Fredag…8/3….Pastagryde med Laks og grøntsager + et par stykker brød

Lørdag…9/3….Grønlangkål m brunede kartofler + Rugbrød

Søndag..10/3….Grøntsagsbiksemad m. rugbrød
———————————————————————-
Mandag..11/3….Suppe med grønkål, gulerødder, porrer og selleri i + Brød og smør.

Tirsdag.12/3….Linsegryde med brød (bruger slowcookeren)
Vi bruger røde linser, rodfrugter og tomater fra fryseren.

Onsdag..13/3….Risengrød

Torsdag.14/3….Kartofler og grøntsagsfrikadeller + rødbeder

Fredag..15/3….Gule ærter og pandekager

Lørdag..16/3….Stuvet hvidkål, kartofler og paneret selleri

Søndag..17/3….Brasede kartofler, spejlæg og løgringe
—————————————-te——————————
Mandag..18/3….Paneret rodfrugter (må se hvad vi kan få) kartofler og tomatsalat

Tirsdag.19/3….Frugtsuppe Boller m ost + te

Onsdag..20/3….Irsk stuvning med hjemmebagt brød til

Torsdag.21/3….Indisk curryret med ris

Fredag..22/3….I dag skal jeg til Ringsted – jeg skal have den sidste forbinding af min højre hånd og skiftet den med en skinne – det er et stort fremskridt. så rugbrød m rester, æg, tomat osv.

Lørdag..23/3….jeg ved det ikke endnu, noget med grønne bønner (måske farsbrød m hele æg i)

Søndag..24/3….MANDEN HAR FØDSELSDAG – VI FÅR SPISEGÆSTER
—————————————————————————-
Mandag..25/3….Lasagne m spinat og råkost

Tirsdag.26/3….Kålsalat m forårsruller (vælger dem med grøntsager)

Onsdag..27/3….Brændende kærlighed i vegetarudgave

Torsdag.28/3….Paneret selleri m bønner, kartofler og peberrodsovs

Fredag..29/3….Rugbrød hjemmebagt m forskellige oste + frugtsalat.

Lørdag..30/3….Aspargessuppe med flute og kryddersmør

Søndag..31/3….Båndpasta m peberfrugtsovs + bruschetta